Firmakurser i C5 og NAV

 

Få meget mere undervisning for pengene med et firmakursus

Grundlaget for et firmakursus er, at der kun betales timeløn for undervisningen. Holdes kurset hos os, lægger vi gratis lokaler til - og serverer kaffe, vand og lidt frokost.

Er der ikke aftalt andet, vil undervisningen ske på en standard C5 eller en standard NAV - baseret på de specifikke ting som man ønsker at dygtiggøre sig i.

Da der kun betales almindelig timeløn, vil et firmakursus i vore kursuslokaler, startende kl. 9 og afsluttende kl. 16, for eksempelvis 3 medarbejdere, koste mindre end et tilsvarende standard kursus for de samme medarbejdere.

Undervisning og eventuelle kursusmaterialer kan - mod betaling af tidsforbrug til indlægning af data og eventuelt udarbejdelse af specifikke kursusmaterialer - foregå på virksomhedens egen C5 og med egne data.

Et firmakursus hos Bornerups DataCenter er et rigtig godt alternativ til almindelige, standard edb kurser. både på grund af den økonomiske besparelse, men også fordi vi har mulighed for at sammensætte netop det undervisningsforløb, der passer bedst til den enkelte virksomhed. Samtidig kan medarbejderne blive uddannet indenfor præcis det område der er mest relevant for dem.

For at få mest muligt ud af kurserne, er antallet af kursusdeltagere på et firmakursus på vor adresse, begrænset til 7 kursister.

Firmakurser afholdes på vore adresser i Thisted, Aalborg og Herlev.

Kontakt os på telefon 9618 7400 for nærmere oplysninger om vore firmakurser.