Bornerups Datacenter har gennem årene opbygget en lang række kompetencer og certificeringer indenfor Microsoft Dynamics C5 og Microsoft Dynamics NAV, så vi kan tilbyde vore kunder en høj service og sikkerhed ved levering af IT-løsninger.

Derfor har vi også gennem årene fået stor erfaring og opbygget en stor base af erhvervskunder indenfor en lang række forskellige brancher. Vi er i dag sparringspartner for mere end 5.000 virksomheder i alle størrelser, som vi hjælper med at udvikle og optimere de administrative arbejdsgange i virksomheden.

Vi ønsker langvarige kunderelationer og ønsker at være sparringspartner hos vore kunder, således at det bedste resultat for kunden opnås - uden lange, tidskrævende processer. Det har altid været centralt for os, at vore løsninger er brugervenlige og lever op til kundens forventninger omkring brugervenlighed, driftsikkerhed og stabilitet.

Bornerups Datacenter er en af Danmarks største Microsoft Dynamics C5 forhandlere og en af de forholdsvis få partnere med Certificeringer og kompetencer inden for både Microsoft Dynamics C5 og Microsoft Dynamics NAV. Det sikrer vore kunder en objektivt rådgivning, når der skal træffes beslutning om virksomhedens nye ERP løsning.

Skal vi hjælpe jer med at øge effektiviteten af jeres virksomheds arbejdsgange?

Vores erfaring er, at det ikke behøves at være stort, besværligt og omkostningstungt at have styr på sin handelsvirksomhed i et konstant bevægende marked.

Effektiviser jeres handelsvirksomhed