Certificeringer i brug

Dynamics SureStep, er et internationalt metodeværktøj, udarbejdet af Microsoft og som benyttes internationalt.

Bornerups Datacenter benytter metoden SureStep. SureStep er bl.a. med til at sikre, at vi som it-leverandør kan leve op til de forventninger kunden i forbindelse med leverancer eller opgaver har til os omkring funktionalitet, levering og pris. Men SureStep er også med til at sikre, at vi allerede fra start af har den rigtige dialog med kunden - således at hele forløbet fra salg til slutlevering sker mest optimalt både for kunden og for os.

Ingen opgave er for lille til at benytte SureStep metoden – men ”vi skyder naturligvis ikke gråspurve med kanoner”. Derfor har vi tilpasset metoden til de enkelte projektstørrelser, således at der for mindre sager, normalt kun vil være 1 – 2 SureStep dokumenter.

Men vi har fuld respekt for, at eksempelvis en lille opdatering eller mindre tilretningsopgaver skal afvikles lige så godt og professionelt som et stort projekt der strækker sig over mange måneder. Derfor vil vi til alle vore sager tage SureStep i anvendelse -  men tilpasse dem til projektets størrelse.

Skal vi hjælpe jer med at øge effektiviteten af jeres virksomheds arbejdsgange?

Vores erfaring er, at det ikke behøves at være stort, besværligt og omkostningstungt at have styr på sin handelsvirksomhed i et konstant bevægende marked.

Effektiviser jeres handelsvirksomhed